RSS

Cuvinte nespuse...

Bucuresti,09.06.2009.


Dragul meu,


Am hotarat sa-ti scriu aceasta scrisoare pentru a pune punct unui capitol din viata mea care mi-a provocat multa tristete.

Nu stiu daca o vei citi vreodata,insa aceasta este singura modalitate de a ma destainui pe care am gasit-o.Singura pentru care am curaj.Au trecut aproape trei ani,dar mi se pare ca nimic nu s-a schimbat.Vad lucrurile prin aceeasi ochi visatori.Nu-mi amintesc daca mi-ai atras atentia prima data cand te-am vazut.Nu-mi amintesc nici momentul in care te-am vazut.Eram copii,iar in orasul nostru drag(am certitudinea ca esti la fel de legat de el,ca si mine) toata lumea cunoaste pe toata lumea.

Iti marturisesc faptul ca exista cateva persoane carora le-am povestit despre tine.Si atunci cand m-au intrebat ce mi-a placut la tine,nu cred ca am reusit sa ii lamuresc.Astazi stiu ca eu vazusem ceea ce poti fi,ceea ce esti,fara sa-ti vorbesc.In vremea aceea nu puneam pret pe cuvinte,sau nu am avut niciodata puterea sa te abordez.Din cauza aceasta,nici acum nu stiu daca te-ai gandit macar o data la mine,daca ai vazut ca asteptam o initiativa din partea ta.Traiam cu tine in inima si nu puteam sa iti spun asta.Iar orice gest de-al tau,intentionat sau involuntar,imi alimenta entuziasmul.In acesti ani,m-am hranit cu sperante si crede-ma ca a fost un chin.

O noua zi venea cu promisiunea de a renunta la pasiunea mea neimpartasita,dar revazandu-te imi luai puterea.Din pacate,doar eu simteam in felul asta.Scriind aceste randuri,imi spun ca am depasit toate acestea.Nu am nici o asteptare,doar de a ma elibera din lumea mea fictiva,lumea in care suntem impreuna.Este posibil sa-mi citesti scrisoarea si,chiar daca nu te-am descris,nici modul frecvent de a ne intersecta,sa te descoperi in profilul destinatarului.Daca se va intampla asa,vreau sa stii ca sentimentele pentru tine nu au disparut,insa vreau sa capete maturitate.Asa cum,sper,ca voi capata si eu.

De aceea,te rog sa nu ma cauti!Viitorul aduce cu el si mai putine sanse pentru (un) noi.Si m-ar durea foarte mult sa stiu ca in tot acest timp nu ti-am fost indiferenta...


Cu sperante de vindecare,
Admiratoarea ta din umbra.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comentarii:

Stefan Catalin spunea...

M-a impresionat enorm, cuvintele tale mi-au ajuns pana in adancul sufletului. Ma bucur sa stiu ca mai exista persoane cu sentimente puternice si curate. Abia astept urmatoarele posturi.

Trimiteți un comentariu